top of page

DIRT Rally 2.0 Paddock Virtual Motors

Público·80 Pilotos

Stefan Strig La Tata Sa Ma Auda REPACK

Citesc si nu-mi vine sa cred ce citesc.Unii sunteti conferentiari,unii pastori,tineri si oameni maturi.Cum puteti sa va injositi intr-atat si cum puteti sa dati ochii cu cei ce va asculta la amvon,cand voi nu stiti sa apreciati un om.L-am numit colos nu pentru ca am vrut sa-l ridic deasupra tuturor.Nu eu l-am ridicat si nici voi nu-l veti putea darama de pe locul D-lui.DUGU a fost si va ramane un om deosebit pentru fiecare om care l-a cunoscut personal.Ce vreti sa spuneti ca veti scoate dupa moartea d-lui? Il veti face criminal,hot,afemeiat sau ce? L-au mai facut si altii si l-au omorat,acum ce-i mai puteti face? ATI GASIT MODALITATEA SA ARATATI CAT DE MURDARI SUNTETI VOI TOTI.Nu aveti nici-un drept sa va legati de cei ce fac ceva pentru DOMNUL,doar Dumnezeu are dreptul sa faca acest lucru.Daca cititi biblia veti afla ce scrie,dar cred ca stiti prea bine acest lucru.Plang copii,batrani,orfani,prieteni dupa acest om, mai bine ati arata putin respect fata de ei.Ce faceti cu cei ce cauta calea DOMNULUI? Ce le spuneti voi despre omul care evangheliza la fiecare slujba pe care o tinea? Cum indrazniti voi cei mici si neinsemnati,la care oamenii nici nu privesc? Sunteti invidiosi pe realizarile D-lui, in cate vieti puteti sa faceti voi tot ce a facut DUGU? Ce modalitati a folosit,trebuia sa-l intrebati cat era in viata,asa mai invatati si voi CATE ceva,ca tare multe mai aveti de invatat.De ce romanii intotdeauna vad doar ce este rau si nu vad binele sa poata vindeca raul? ASA VETI MURI:RAI,INVIDIOSI,PLINI DE VENIN SI IN UMBRA CELOR MARI.Ar trebui sa scrie la intrarea in Romania : INVIDIA SI LENEA,DISTRUGE ROMANIA!!!!Nu stiti decat sa aruncati cu noroi,de asta Romania este unde este,fiindca are oameni ca voi,cei ce nu sunt ca voi mor sau pleaca din tara.Sa dea DOMNUL ca cei ce sunt buni sa apuce sa plece, sa ramaneti doar voi sa va scoateti ochii.Din toate numele pe care le-am aflat aici,pe nici unul nu-l stiu in afara de REMUS RUNCAN,care este un urmas al lui DUGU,deoarece a trait si a invatat de la D-lui si stie ce spune cand vorbeste despre DUGU,fiindca spune adevarul.L-a stiut ca om,pastor,evanghelist si mare invatat,iar D-lui este un bun si respectat pastor.Poate printre cei ce scriu aici sunt oameni care nu l-au primit pe DOMNUL in viata lor, sa nu asculte ce spun cei ce traiesc in umbra acestor cuvinte si vor sa fie cunoscuti astfel.Sa cerceteze si sa cunoasca adevarul.Cei ce vorbesc despre oamenii care s-au dedicat cu adevarat muncii DOMNULUI,nu sunt baptisti si nici crestini.Lasati baptistii care fac lucrare sa-si faca lucrarea in liniste,iar cei ce nu sunteti buni decat sa va laudati si sa dati din gura,stati in banca voastra,ca nu stiti cum DOMNUL va spune STOP,atunci veti pleca la EL in rusine,nu in slava cum merg copiii harnici.DUMNEZEU ne iubeste pe toti,oricat de rai si lenesi suntem,dar vrea de la noi un singur lucru:SA FIM BUNI SI IERTATORI,SA NE CUNOASTEM GRESELILE SI SA NI LE INDREPTAM. Nu va dau eu sfaturi,sunt un fir de praf,ma sufla DOMNUL cand vrea(DOAR EL)fiindca DOMNUL este stapanul meu,voi sunteti la fel de mici ca mine si mai mici decat DUGU,pe care DUMNEZEU l-a folosit in lucrare si ca sa incheiem, sa stiti si voi ca strig de pe acoperis,cum spunea cineva ca adevarul se va striga de pe acoperis.DOMNUL L-A IUBIT ATAT DE MULT,DE ACEEA A LUCRAT PRIN EL SI DE ACEEA L-A LUAT CA SA FIE O MARE PIERDERE PENTRU VOI ROMANII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,IAR LUCRAREA FACUTA DE DUGU VA RAMANE MULT TIMP DE-ACUM INAINTE.

Stefan strig la tata sa ma auda

041b061a72

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al paddock oficial de DIRT Rally 2.0...

Pilotos

bottom of page